Om företaget / kontakt

Kontakt

daniel@danielsstudio.se
0705-39 04 21


Mitt namn är Daniel och jag, tillsammans med fru och barn, flyttade under sommaren 2016 hem till mitt föräldrahem på Storgatan 62  i  Reftele igen. Innan dess har vi bott i Rottne utanför Växjö där vår första son också är född. Grabb nr 2 kom våren 2017. Under sju säsonger har jag arbetat som skolfotograf åt främst Kungsfoto. Alltså åkt till (för)-skolor, fotat grupper (både inne och ute) och porträtt på tio-tusentals barn och ungdomar. Under 2013 så startade jag mitt företag efter att flera andra skolfotografer och även Kungsfoto rekommenderat mig att göra så.

Min tanke som fotograf är att sälja främst digitala bilder. Visst kan man få en gammal hederlig tid i studion med mig med efterföljande bildvisning för att köpa enstaka bilder (dyrare), men annars är det de digitala bilderna som uppskattas! Vad innebär då detta? Jo, för en fast summa så får du ALLA bilder jag fotat som är värda att se. Du slipper ex blundbilder…

Mitt första bröllop filmade jag år 2000 och sedan dess har det blivit ett gäng till med filmkamera men främst har stillbildskameran varit mitt verktyg på bröllop.

Min historia för övrigt är att jag efter gymnasiet har hunnit med 6 år på Clas Ohlson (tre olika butiker, varav en i London), tre år på SIBA, jobbat på fabrik och gått på två olika folkhögskolor. Jag har byggt massor med datorer, fixat och trixat med allt möjligt tekniskt som man har hemma. Även hyrt ut mängder med VHS och DVD på den Shell-mack jag jobbade på under många år, dock främst som helgjobbare. Kanske för att film är ett stort intresse, det är säkert därför jag har bluray, 4k bluray,  hd-dvd, laserdisk, DVD, VHS och även en betamax-video i min samling. Tillsammans med många hundra filmplanscher. 🙂

Min studio finns i “affären” som det var när min pappa hade butik i huset. Det är ju faktiskt så att min farfar byggde huset 1956 tillsammans med bl.a sina bröder just för att ha sin butik på den våning jag nu har studion. Den teknik jag har i studion är en trevlig uppsättning av lampor, främst ifrån tillverkaren Visico. Ett antal olika fasta bakgrunder i form av papprullar hänger på väggen. Likaså har jag ett gäng olika tyger och andra bakgrunder att hänga där eller ta med om jag ska fota hemma hos någon eller kanske på en arbetsplats.
Välkommen in i studion för att ta en titt på inramade pappbilder men även på canvas, metall, trä och plast. Och så klart alla fotoböcker!

Min önskan är att du ska vara nöjd med ditt val av mig som fotograf och med den service och de valmöjlighet jag erbjuder.

Jag är självklart godkänd för F-skatt, mitt bolagsnummer är 790_518_243_7 och min adress är Storgatan 62, 333 75 Reftele.
/Daniel Bergenholtz

Mina betalsätt
Alla vanliga kort, inklusive Visa, MasterCard och American Express, samt Samsung, Apple och Google Pay. Detta via iZettle
Swish – 123 030 43 52
Bankgiro – 219-7689