Digitala bilder

Min tanke är lite annan än många andra fotografer. Detta då jag säljer främst digitala högupplösta bilder. Vanligt är ju att man får betala en summa för själva fotograferingen och sedan en summa till för att framkalla de bilder man önskar. Det gör att priset också ofta sticker iväg eller så köper man kanske inte de bilder man egentligen önskade.

Högupplöst betyder helt enkelt att du får bilderna i oftast mellan 8 – 12 Mp (ibland ändå mera!). Du kan framkalla stora förstoringar om så önskas, kom in i studion så visar jag vilken kvalitet man kan förvänta sig.

Logga på bilden är inget jag lägger dit när du har betalat för bilden.  Gratisbilder är med logga. Ser någon bilden hemma hos dig och tycker att den är fin hoppas jag helt enkelt att du berättar att det är jag som fotat, eller om du är nöjd och bilden hamnar på Facebook eller annan plats att du helt enkelt skriver dit att jag har fotat.

Bilderna levereras via mejl i de fall det går, CD-skiva eller USB-minne helt beroende på vad du önskar. Blir det dock mycket bilder så är det ibland enklare att skicka på annat sätt, porto och pris för skiva/usb-minne tillkommer vid köp under 1500kr.

Hjälp med framkallning kan jag så klart också göra. Om du av någon anledning inte vill göra detta jobbet själv så hjälper jag dig. Det kan till och med vara en fördel då jag är van att framkalla bilder. Jag vet vilka rutor att bocka i på deras hemsidor och vilka man inte ska bocka i. Mina skärmar kalibreras kontinuerligt och jag använder bara framkallningslabb där jag vet att jag får den kvalitet som både du och jag vill ha!