Snart klar med nya studion!

DSC_2886

Äntligen så börjar det närma sig!
Efter en vattenskada i den del av huset som jag nu har studion i så börjar det nu verkligen synas att här kan man ta bilder. De första datorerna är på G att bli inkopplade och testade efter att varit nedpackade i flera månader…  Dock finns det självklart lådor kvar behöver ses över, några av dem syns på bilden. Och även en del tomma lådor som funnits kvar i huset som fanns i butiken som pappa/farfar hade (uppe till höger i bild:-). En del av dem tar jag helt enkelt över.

Snart dags att börja visa i skyltfönstren att jag flyttat till Reftele. Dock så blir det inte mycket under hösten då jag nu går in i min 6:e skolfotoperiod. Långa dagar med extremt tempo men med så mycket glada barn och ungdomar att man inte ens tänker på det. Detta gör dock att jag inte kommer kunna fota vardagar, möjligen någon kväll, förrän vi kommit långt in i september och förskolornas fotografering tar över, då de mestadels fotas förmiddagar då barnen är som piggast och gladast.

Men framför allt skönt att se att om några veckor så kan jag börja fota ID, familjer och vad som nu önskas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *