Gratis barnfotografering

DSC_0189_webb

Barnfotografering

På söndag 6 mars så är det barnloppis i Rottnegården. Då kommer jag finnas där och ta bilder på de som önskar. Alla som fotas, barn, syskon eller kanske pappa och son 🙂 får en gratis bild på mejl inom en vecka i 500px (passar perfekt på små digitala skärmar som ex mobiltelefoner!). Tryck eller klicka på bilden här intill för smakprov.

Vill man sedan köpa bilder mera högupplöst så går det ju självklart bra. Då kostar första bilden 150:- och därefter 75:- styck. Vill man istället ha bilderna tryckta så går det ju precis lika bra, bara fråga efter pris på papper, canvas, mugg eller vad just du vill ha och i vilken storlek (kanske inte muggen;-). De bilderna klarar lätt att bli upptryckta i A3.

När jag fotograferar skolbarn så tar det i snitt en minut per barn. Nu har vi lite mera tid och fler möjligheter vilket gör att det tar kanske 5-10min.

Körkortsbild

Jag fotar även bild till ditt körkort den dagen för 150:- med leverans i veckan som kommer då jag inte kommer ha fotoskrivare med på plats.

Vi ses på söndag.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *